دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn Google
خرید vpn Google
VKF multistijl - Info/Allerlei

Info/allerlei

 

Wedstrijd Scouting Training 

Alle info en invulfiche omtrent deze trainingen kan u steeds downloaden via de activiteit zelf op http://www.vkfmultistijl.be/kalender

Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van deze trainingen.

Geldige erkende trainingen als voorbereiding Shodan Shiken

2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016- 2017

Bijscholingen sport en medische commissie

Om in de toekomst misverstanden te vermijden, melden wij u nogmaals dat de bijscholingen van de sportcommissie en medische commissie enkel voor clubtrainers en hun assistenten (minimum 1ste dan) van toepassing zijn. Deze voorwaarden kan u ook terugvinden op elke bijscholing-affiche. Indien u hieromtrent toch vragen heeft, aarzel niet het secretariaat of lesgever te contacteren. 
Heb je een voorkeur of zou je graag een bepaald thema aan bod zien komen op één van de volgende bijscholingen van de sportcommissie of medische commissie?  
Aarzel dan niet en zend ons een email. Elk voorstel wordt bekeken.

Dangraden

Examens 14 mei 2017 
Op 14 mei 2017 wordt opnieuw het examen shodan shiken ingericht te Brugge.
Graag willen we er jullie attent op maken dat de uiterste inschrijvingsdatum 13 april 2017 is. Zoals ook eerder gecommuniceerd, zijn er een aantal verplichtingen ingevoerd, waaraan alle kandidaten moeten voldoen. Deze staan duidelijk vermeld in de gradenbundel; en moeten voorgelegd worden bij inschrijving aan het examen.
Alle info hieromtrent vind je in de gradenbundel.
Overzicht dangraden in de federatie

Info selecties

Dokters op wedstrijden

Op alle wedstrijden die onder het Vlaamse Karate Federatie Multistijl reglement vallen, moet er geen dokter aanwezig zijn. Op alle internationale wedstrijden (vb. Belgian Open) en de Belgische Kampioenschappen moet een dokter verplicht aanwezig zijn , daar dit onder het WKF reglement valt.

Het medisch toezicht:
De organiserende instantie is verantwoordelijk voor de aanwezigheid van een medische begeleiding en verzorgingspost gedurende de ganse wedstrijddag (periode). De minimum vereisten voor de verzorgingspost zijn: De verzorgingspost (een nodig aantal personen met een EHBO diploma of officiële instanties zoals vb.Rode Kruis) moet voor de aanvang van de wedstrijden aanwezig zijn en bemand blijven met voldoende verzorgers zolang er wedstrijden zijn. Is ook ter beschikking van het aanwezige publiek. 1 EHBO’er aan de rand van de mat per mat is een absoluut minimum. Minimum benodigdheden medische uitrusting: Radioverbinding of telefoon met dichtstbijzijnde kliniek met een spoedafdeling. De aanwezigheid van een dokter in de zaal wordt aanbevolen (eventueel telefoon met wachtdienst). Bij een gebeurlijk ernstig ongeval moet efficiënt en snel ingegrepen kunnen worden. De onmiddellijke beschikbaarheid van een ziekenwagen wordt aanbevolen (eventueel telefoon met wachtdienst). Bij beslissing dokter is een snelle evacuatie belangrijk. Gemakkelijke toegankelijkheid van de ziekenwagen. De ziekenwagen moet ten allen tijde een vrije uitrit hebben tot op de aansluiting met de openbare weg.

Billijke vergoeding

Gebruikt u opgenomen muziek?  --> Dan moet u de Billijke Vergoeding betalen! Meer info

Overzicht rekeningnummers Federatie

IBAN BE40 7370 0771 3563 Gradencommissie - wedstrijdmateriaal -WKF diploma's
IBAN BE35 7370 0768 1837 Voornamelijk voor uitgaven, of terugstortingen
IBAN BE82 7370 0771 4068 Inschrijvingsgeld kampioenschappen
IBAN BE74 4428 6574 2107 Vergunningen

 

 

 

 

Wedstrijdsoftware K.A.T.A.S.

Organiseert u in de toekomst een kampioenschap? 
Zoja, dan kan u gebruik maken van de wedstrijdsoftware K.A.T.A.S.
Dit programma kan ter vervanging van de kartonnen scoreborden of wedstrijdklokken worden ingezet en is een software 'puntensysteem' met TV's en laptops.
En dit voor 3 wedstrijdvloeren, maw 3 volledig gedigitaliseerde scoreborden voorzien van de nieuwste "easy to use" software, inbegrepen grootbeeld tv schermen op statief en computers.
Meer info via Paul Penasse 0496/864002

top